8R-serien

 • 8R/8RT-serien

  Drivkraften för ökat behov

 • 8R/8RT-serien

  Drivkraften för ökat behov

 • 8R/8RT-serien

  Drivkraften för ökat behov

8R-serien

8R/8RT-serien – drivkraften för ökat behov.

Otrolig prestanda, ojämförbar hytt, optimal förarkomfort, lägre driftskostnader och maximal körtid. Det är vad våra kunder säger betyder mest för dem. Egenskaper som alla är inbyggda i de senaste John Deere 8R- och 8RT-serien traktorer.

KRAFTEN SOM FÅR JOBBET GJORT SNABBARE 8R-serien, are available in the of dealer OP maskiner ab.

KRAFTEN SOM FÅR JOBBET GJORT SNABBARE

Max. motoreffekt, branschledande hydraulkapacitet, kraftigare dragbom och olika kraftuttagstillval gör det lättare att utföra krävande arbeten fortare.

ENASTÅENDE EFFEKTIVITET 8R-serien, are available in the of dealer OP maskiner ab.

ENASTÅENDE EFFEKT

8R-traktorerna känner av motorvarvtals- och belastningsförändringar 100 gånger per sekund, och justerar omedelbart bränslemängd och insprutningstid därefter, för ojämförbar effektivitet.

Automatisk guidning 8R-serien, are available in the of dealer OP maskiner ab.

PRECISIONSLANTBRUK

StarFire 6000 positionsmottagaren har förbättrad signalupptagning. Den helt nya SF3-signalen har repeterbarhet vid en noggrannhetsnivå på +/– 3 cm under säsongen.

e23 växellåda 8R-serien, are available in the of dealer OP maskiner ab.

VÄXELLÅDSALTERNATIV

16-växlad PowerShift, mycket effekt e23 växellåda eller steglös AutoPowr

Översikt: 8R-serien, are available in the of dealer OP maskiner ab.

Huvudfunktioner

8R-serien erbjuder mycket hög dragbomsprestanda, vilket gör att du täcker fler hektar på mindre tid, och mycket hög kraftuttagseffekt med låg bränsleförbrukning. Traktorernas dragbomseffekt, hydraulprestanda och lyftkapacitet möjliggör hantering av mycket tunga redskap och snabbare tömning än tidigare, även av de största vagnarna.

Larvband – mer dragkraft vid besvärliga förhållanden

Bandställ – ökad dragkraft under extrema förhållanden 8R-serien, are available in the of dealer OP maskiner ab.

John Deere 8RT-seriens bandtraktorer med AutoPowr eller e23 växellåda erbjuder ett brett hastighetsområde med konstant prestanda i de lägre hastigheterna. Olika bandstorlekar finns tillgängliga för olika arbeten.

AirCushion fjädring med luftbälg

AirCushion fjädring med luftbälg isolerar chassit från stötar och vibrationer under kuperade förhållanden. Systemet är fullt automatiskt och kräver ingen justering från föraren. Det tillåter högre hastigheter i ojämn terräng med bibehållen förarkomfort.

Utmärkt dragkraft 8R-serien, are available in the of dealer OP maskiner ab.

Utmärkt dragkraft

Bandtraktorer ger fördelen av en mjukare körning under besvärliga fältförhållanden, högre dragförmåga i många olika jordar, bättre stabilitet på sluttningar och hög manövreringsförmåga.

Låg risk för bandurspårning

Remspänningsararmen på John Deere 8RT-traktorer ger bättre inriktning av bandet och eliminerar i det närmaste risken för bandurspårning.

Justerbara spårvidder

8RT-serien bandtraktorer är utrustade med en inbyggd planetväxel som möjliggör justerbara spårvidder. Tidsåtgången är minimal, och inga ytterligare distansstycken krävs vid justering av spårvidden för olika axelutföranden.

Ingjutet drivhjulsmönster

Drivhjulen har ett ingjutet fiskbensmönster. Mönstret bibehåller friktionskraften mellan drivhjulet och bandet vid många olika arbeten.

Kraftiga mellanrullar

De extra kraftiga löphjulen har utvecklats för att klara arbeten som kräver maximalt utnyttjande av traktorns viktbelastning och vertikalbelastning på dragbommen.

Smidig körning

8RT bandtraktorer erbjuder optimal dragkraft under alla förhållanden och en mjuk och bekväm körning för föraren. Det optimerade styrklacksutförandet för maximalt avtryck ökar prestandan vid arbete på sluttningar. 6,7 mm kablar på 6500 Camoplast Durabuilt banden minskar risken för bandbrott jämfört med 5,4 mm kablar. Bandkarossen är väl skyddad mot slitage vilket förlänger bandens livslängd ytterligare.

ENASTÅENDE EFFEKTIVITET

ENASTÅENDE EFFEKTIVITET 8R-serien, are available in the of dealer OP maskiner ab.

Hur stor effekt levererar en traktor egentligen? Marknadsinformation beträffande motorspecifikationer kan vara vilseledande. Det som räknas är hur stor effekt som överförs till marken och till kraftuttaget.

John Deere 8R- och 8RT-traktorernas överlägsna effektivitet visas av att de levererar upp till 93 procent av den tillgängliga effekten.

Det kompakta kylpaketet kompromissar inte med kylningsytan och har ett utmärkt obehindrat luftflöde. 9,0 liters motorerna erbjuder överlägset vridmoment och bränsleekonomi under alla förhållanden. Du kan räkna med den höga effektiviteten hos e23 PowrShift och AutoPowr växellådorna. Axelutförandet och breda däck, upp till grupp 49 (2,15 m), överförs mer kraft till marken.

Visa video

8370R max. dragbomsprestanda

Max. dragbomsprestanda 8R-serien, are available in the of dealer OP maskiner ab.

1OECD Test 12.2015, Test Nr. 2131, http://tractortestlab.unl.edu/ inkluderar inte extra effekt
2OECD Test 06.2015, Test-Nr. 2126, http://tractortestlab.unl.edu/ inkluderar inte extra effekt
3Profi 8.2013, www.profi.com; OECD Test 06.2015, Test Nr. 2126 & Nr. 2126A, http://tractortestlab.unl.edu/
4Profi 8.2015, www.profi.com

John Deere PowerTech PSS 9,0 liters motorer

John Deere 9,0 liters PowerTech PSS motorer med dubbla turbokompressorer uppfyller miljösteg IV emissionsbestämmelser med intregrerad avgasreglering, samtidigt som driftskostnaderna sänks och prestandan höjs.

Max. dragbomsprestanda 8R-serien, are available in the of dealer OP maskiner ab.

DOC/DPF emissionsteknologi

Kombinationen dieselkatalysator (DOC) och dieselpartikelfilter (DPF) avlägsnar partiklar ner till 2,5 μm.

Återledning av kylda avgaser (EGR)

EGR-systemet sänker topptemperaturen under förbränningen och minskar kväveoxiderna (NOx) genom att kyla och blanda rätt mängd avgaser i insugningsluften.

SCR-system (selektiv katalytisk rening)

DEF-avgasvätska blandas med avgaserna i katalysatorn för att ytterligare minska kväveoxiderna (NOx). DEF förbrukningen uppgår till endast 2–3 procent av använd diesel.

Dubbla turbokompressorer

Dubbla turbokompressorer levererar ökat vridmoment vid låga varvtal och ökad motorrespons för bättre hantering av varierande belastning.

Pulling Performance due to wide constant power range

e23 växellåda 8R-serien, are available in the of dealer OP maskiner ab.

Motorn i 8R/8RT-traktorerna levererar max. vridmoment vid det idealiska motorvarvtalet, inom ett brett konstanteffektsområde, för bästa dragkraft.

Lätt att köra, oavsett erfarenhet

Vi ger dig valfriheten att själv bestämma vilken växellåda som bäst passar dina behov: e23-växellådan har utvecklats för ett maximalt effektivt jordbruk. Andra alternativ är en PowerShift-växellåda (16/5) eller den intuitivt, steglösa AutoPowr-växellådan.

e23 växellåda 8R-serien, are available in the of dealer OP maskiner ab.

e23 växellåda
e23-växellådan kombinerar alla de mekaniska fördelarna med den enkla användningen av en steglös växellåda. Tio powershiftväxlar i huvudväxelområdet (5–16 km/h) för max. dragkraft på fältet vid rätt motorvarvtal.

Tio powershiftväxlar inom huvudväxelområdet

Tio powershiftväxlar inom huvudväxelområdet gears 8R-serien, are available in the of dealer OP maskiner ab.

En maxhastighet på 40 km/h vid 1 410 rpm ger låga transportkostnader.

e23 växellåda 8R-serien, are available in the of dealer OP maskiner ab.

AutoPowr: smidig växling

AutoPowr erbjuder smidig växling från start upp till max. körhastighet, med endast en spak och utan någon frikoppling. AutoPowr bibehåller vald hastighet genom automatisk respons till belastningsförändringar.

16-växlad PowerShift växellåda 8R-serien, are available in the of dealer OP maskiner ab.

16-växlad PowerShift växellåda

PowerShift växellådan finns som alternativ för alla modeller upp till 8320R, och har 16 framåt- och 5 backväxlar.

Ökad dragkraft under extrema förhållanden

Ökad dragkraft 8R-serien, are available in the of dealer OP maskiner ab.

Bättre dragkraft innebär högre produktivitet. 8R-seriens strukturella chassi har utvecklats för att ge ett ojämförbart vikt/effektförhållande. Med ett kraftigt chassi, oberoende framaxelfjädring (ILS) för extra dragbomseffekt, och en lång hjulbas för ökad dragkraft och stabilitet, kan John Deere 8R-serien traktorer utföra mer, även under tuffa förhållanden.

Oberoende framaxelfjädring (ILS) 8R-serien, are available in the of dealer OP maskiner ab.

Oberoende framaxelfjädring (ILS)

Den automatiskt justerbara, oberoende framaxelfjädringen har utvecklats för att maximera överföring av kraft till marken, för högre produktivitet även under mycket besvärliga förhållanden.

Däck

John Deere har ett brett utbud av däck för både fältarbeten och transporter. Välj grupp 49 bakdäck med en diameter på 2,15 m och upp till 900 mm bredd för bättre kraftöverföring och högre markfrigång. Du får också ordentlig dragkraft med mindre viktbelastning, vilket minskar jordpackningen.

Perfekt balanserade

8R-serien traktorer har en perfekt 55:45 viktfördelning. Ett brett utbud vikter finns tillgängligt. Självcentrerande styrklackar gör det lätt att på- och avmontera vikterna.

FLEXIBEL VIKTBELASTNING FÖR ALLA TILLFÄLLEN

FLEXIBEL VIKTBELASTNING 8R-serien, are available in the of dealer OP maskiner ab.

Ständigt ökande bränslekostnader gör att rätt viktfördelning och flexibel viktbelastning spelar en allt viktigare roll vad gäller produktivtet och prestanda. Med John Deere 8R-serien traktorer finns flera möjligheter att uppnå optimal balans.

Axlar 8R-serien, are available in the of dealer OP maskiner ab.

Axlar

Den nya 255 cm dubbelaxeln med 156 mm dubbla flatytor ger bättre hjulinfästning och minskar underhållsbehovet genom ökad styrka och hållbarhet.

Frontvikter 8R-serien, are available in the of dealer OP maskiner ab.

Frontvikter

Frontvikter hjälper dig att uppnå perfekt balans och förbättra 8R-traktorns dragkraft. De finns tillgängliga i 900 kg, 1 150 kg, 1 500 kg och 1 800 kg utförande och kan monteras på frontlyften eller på frontviktsfästet (endast 900 kg och 1 150 kg vikter).

Portföljvikter (50 kg) 8R-serien, are available in the of dealer OP maskiner ab.

Portföljvikter (50 kg)

Vikterna kan enkelt av- och påmonteras på frontviktsfästet. De används för att optimera viktfördelningen på bak- och framaxel, eftersom antalet vikter enkelt kan anpassas till det arbete som ska utföras.

Bakhjulsvikter 8R-serien, are available in the of dealer OP maskiner ab.

Bakhjulsvikter

För belastning av bakaxeln för ökad dragkraft. Vikterna kan också monteras på hjulens utsida. De kan även monteras på insidan av standard och HD gjutjärnsfälgar (ej 900 kg vikten). Tillgänglig med 70 kg, 205 kg, 625 kg (endast insidan), och den helt nya 900 kg vikten.

CommandView III hytt

CommandView III hytt 8R-serien, are available in the of dealer OP maskiner ab.

Det första du märker när du bekantar dig med CommandView III hytten är storleken och interiörens höga kvalitet och passform. Laminerade glasrutor och ljudisolering gör att du kan njuta av en lägre ljudnivå.

CommandView III hytt 8R-serien, are available in the of dealer OP maskiner ab.

En otroligt låg ljudnivå på 69 dB(A) gör arbetsdagen mer avslappnad. Sikten är också bättre än någonsin, särskilt som du kan vrida sätet 40 grader för obehindrad uppsikt över redskapet. Reglagen för de viktigaste funktionerna – växellåda, motor, kraftuttag och hydrauluttag – är ergonomiskt placerade på CommandArm-reglagekonsolen.

Active Seat 8R-serien, are available in the of dealer OP maskiner ab.

ActiveSeat förarsäte

Det aktiva förarsätet kombinerar elektrohydraulik med luftfjädring. Det isolerar upp till 90 procent av de vertikala rörelserna och förser föraren med bättre körkomfort än med ett standard luftfjädrat säte.

Vridbart säte (40 grader)

Sikten och komforten är bättre än någonsin, särskilt som du kan vrida sätet i 40 grader för obehindrad uppsikt över redskapet. Du kommer att märka skillnaden efter en full arbetsdag.

Reglage som är lika intuitiva som på en smart mobil

Reglage som är lika intuitiva som på en smart mobil 8R-serien, are available in the of dealer OP maskiner ab.

På 8R-serien är sofistikerad lantbruksteknologi lätt att använda. Allting finns lättåtkomligt på CommandARM-reglagekonsolen, med full kontroll via Generation 4 CommandCenter-monitorn.

Ännu snabbare åtkomst till avancerade funktioner

CommandCenter-monitorn fungerar precis som en surfplatta med pekskärm. Navigering sker enkelt med hjälp av menyer, snabbvalsknappar och en sammanhangsbaserad hjälpfunktion. Och du kan köra alla våra vanligaste, fältbeprövade AMS-lösningar.

Enkel styrning av hydrauluttag

På CommandARM-konsolen är hydraulspakar och uttag färgkodade för enkel identifiering. Manövrering av hyadruluttagen sker bekvämt med lättåtkomliga hydrauluttagsreglage, eller med en omkonfigurerbar joystick (tillval).

ISOBUS AEF certifierad

Generation 4 CommandCenter-monitorn uppfyller AEF ISOBUS-standard. Du styr dina ISOBUS-förberedda redskap via en Universal Terminal (UT) och kör automatisk sektionskontroll via uppgiftshanteraren (TC-SC) – beroende på redskapets AEF-certifiering

Enkel dokumentering

4600 CommandCenter-monitorn är uppkopplad mot Informationscentralen i MyJohnDeere.com via trådlös dataöverföring. Du skickar snabbt och bekvämt inställningsfiler från kontorsdatorn till maskinen på fältet. Omvänt kan man skicka tillämpningskartor och datatotaler från fältet till kontoret.

Virtuell hyttnärvaro

Du eller din John Deere återförsäljare kan koppla upp er på Generation 4 CommandCenter-monitorn, var ni än befinner er, för att bistå förare med inställning och justering av både maskin och ISOBUS-redskap. Hjälpfiler i monitorn hjälper föraren att bekanta sig med olika funktioner.

Fältbeprövad AutoTrac

Allt du behöver för automatisk styrning är en StarFire 6000 positionsmottagare och AutoTrac-aktivering. Välj mellan tre signalnoggrannhetsnivåer: SF1: +/– 15 cm; SF3: +/– 3 cm med repeterbarhet under säsongen; RTK: +/– 2.5 cm med långvarig repeterbarhet.

Förar- och körkomfort

Förar- och körkomfort 8R-serien, are available in the of dealer OP maskiner ab.

John Deere oberoende framaxelfjädring (ILS) erbjuder stora produktivitetsvinster på fältet. Den oberoende framaxelfjädringens innovativa utförande förbättrar också körkomforten, både på fältet och på vägen.

HCS Plus – En bekvämare arbetsdag 8R-serien, are available in the of dealer OP maskiner ab.

HCS Plus – En bekvämare arbetsdag

Den hydraulisk hyttfjädringen (HCS Plus) anpassar sig automatiskt till ändrade markförhållanden, och kräver ingen programmering transporter eller fältarbeten.

Oberoende framaxelfjädring (ILS) 8R-serien, are available in the of dealer OP maskiner ab.

Oberoende framaxelfjädring (ILS)

Avancerad, oberoende framaxelfjädring, särskilt i kombination med HCS Plus hyttjädring eller ActiveSeat förarsäte, ger exceptionell förarkomfort. Den oberoende framaxelns förbättrade utförande kräver mindre underhåll med permanentsmorda kardanknutar och minskat antal smörjpunkter (från 28 till 6, eller 8, beroende på utförande). Det räcker att smörja fjädringscylindern med 500 timmars intervall.

ACS – ActiveCommand styrning

ActiveCommand styrning är mindre ansträngande på vändtegen och erbjuder enastående köregenskaper för transporter.

Dynamisk, inbuggd accelrationskontroll

håller traktorn på rätt spår med minimal ansträngning. Den justerar automatiskt hjulvinkeln baserat på traktorns accleration.

Variabel rattomvridning

erbjuder lättare omvridning vid lägre hastigheter och tyngre omvridning vid högre hastigheter. ActiveCommand styrning minskar automatiskt fullt rattutslag till 3,5 varv för snabb vändning på vändtegen och 75 procent mindre frispel i ratten.

Full elektronisk styrkontroll

eliminerar alla nackdelar med en konventionell rattkonsol. Vibrationerna minskar betydligt och eliminerar allt frispel.

360° LED-belysning

360° LED-belysning 8R-serien, are available in the of dealer OP maskiner ab.

LED-belysning (tillval) ger 40 procent bredare ljusflöde och 10 procent bättre täckning bak. John Deere 8R-serien traktorer erbjuder kvalitetsbelysning med vitt ljus med bättre sikt och kontrast. Totalt 22 LED-lampor ger 360° sikt. Resultat: natt blir som dag, och mindre ansträngande för ögonen.
LED-lampor är i det närmaste oförstörbara. De har en livslängd på mer än 10 000 timmar, är vibrationsbeständiga, och tål extrema temperaturer.

Upp till 26 lampor erbjuder 360° belysning. De är integrerade framtill, baktill och hyttakets sidor för säker körning.

Optimal hydraulprestanda

Optimal hydraulprestanda 8R-serien, are available in the of dealer OP maskiner ab.

Hydraulsystemet på 8R/8RT-serien traktorer ger dig exakt den kraft du behöver, exakt när du behöver den. Upp till sex bakre och två främre hydrauluttag, med ett hydrauloljeflöde upp till 321 liter/min (en ny standard), innebär att traktorn, utan problem, kan användas för att arbeta med de allra största redskapen vid ett lägre, bränsleekonomiskt varvtal (227 liter/min vid 1 500 rpm). Standard oljeuttagskapacitet är 40 liter, medan en 90 liters extra oljebehållare finns som tillval.

Frontlyft och hydrauluttag

Frontlyften har en max. lyftkapacitet vid ledkulorna på 5 200 kg. Ett eller två iTEC-kompatibla oberoende hydrauluttag finns tillgängliga, med justerbar flödesvolym.

Trepunktslyft med upp till 12 tons kapacitet

8R-traktorerna erbjuder olika drag för olika arbeten och behov, upp till 12 124 kg.

Obesvärade lyftrörelser

Lyften styrs bekvämt från CommandCenter-monitorn: elektroniska sensorer överför omedelbart nödvändig information till kontrollmodulen för snabba och exakta lyftörelser. Lyften kan också styras med fjärrströmbrytare på bakre stänkskärmen.

Oberoende bakre hydrauluttag

8R/8RT-serien traktorer kan utrustas med fyra, fem eller sex bakre elektrohydrauliska hydrauluttag. Varje hydrauluttag har sin egen styrenhet, vilket gör det lättare att eftermontera extra hydrauluttag.

Bakre kraftuttag

På 8R/8RT-serien traktorer finns olika alternativ för kraftuttagsvarvtal, t.ex. ett 1 000E kraftuttag, för den ökade mångsidighet och flexibilitet som krävs för att driva redskap i denna effektklassen.

Ökad tillkoppling

Frontlyft och trepunktslyft är iTEC-kompatibla med total redskapsstyrning. Elektroniska sensorer överför information till den elektroniska lyftkontrollmodulen, för omedelbara och exakta lyftrörelser.

Automatisk guidning – gör mesta möjliga av din dag

Automatisk guidning 8R-serien, are available in the of dealer OP maskiner ab.

Automatisk guidning 8R-serien, are available in the of dealer OP maskiner ab.

Med AutoTrac automatisk styrning arbetar du bekvämare. Systemet ger tillförlitlig styrning dag och natt, under dammiga förhållanden och på sidolut. Det förhindrar kostsamma överlappningar, och gör det möjligt för alla förare att utnyttja tröskans fulla potential. Med Generation 4 CommandCenter-monitorn och StarFire positionsmottagaren behöver du bara lägga till AutoTrac-aktivering för att komma igång. Du kan förvänta dig en besparing på upp till 8* procent på insatsmedel, och en produktivitetsökning på upp till 14** procent.

Precision i toppklass

Åtkomst till John Deere lösningar för automatisk guidning börjar med den nya StarFire 6000 positionsmottagaren. Den erbjuder en bättre signalstabilitet för maximalt aktiv körtid och en ny signalnivå, SF3. För din del innebär det att positionsmottagaren alltid håller dig på rätt spår, oavsett rådande förhållanden. Med SF3-signaler får du repeterbara resultat under hela säsongen, utan avdrift från referenslinjer eller fältgränser.

StarFire 6000 positionsmottagaren fungerar med alla John Deere guidningssystem och alla signalnivåer (SF1, SF3, mobila och Radio RTK).

 • Förbättrad SF1-signal med 15 cm drag-i-drag noggrannhet (kostnadsfri)
 • Ny SF3-signal med 3 cm drag-i-drag noggrannhet och repeterbarhet under säsongen.
 • RTK med 2,5 cm drag-i-drag noggrannhet, långvarig repeterbarhet inklusive RTK Extend signalförlängning i 14 dagar om den optiskt fria sikten bryts. Den idealiska lösningen för användning av fasta körspår.

GreenStar 2630-monitor 8R-serien, are available in the of dealer OP maskiner ab.

GreenStar 2630-monitor

Utnyttja AMS-teknologins fulla potential, inklusive avancerad guidning och ISOBUS-kapacitet (sidorna 32 och 33), avancerad dokumentation och annan automatik. GreenStar 2630-monitorn stöder också alla JDLink telematikfunktioner, som fjärrstyrd monitoråtkomst för direkt förarassistans och trådlös dataöverföring via Informationscentralen på MyJohnDeere.com.

Avancerade lösningar för guidning och precisionslantbruk

iTEC Pro 8R-serien, are available in the of dealer OP maskiner ab.

iTEC Pro

iTEC Pro (Intelligent Total Equipment Control Pro) vändtegsautomatik integrerar AutoTrac-automatisk styrning och redskapsstyrning för att kontrollera körhastighet, lyfta front- och bakmonterade redskap och koppla in och ur differentialspärren. Ingen manuell styrning på vändtegen innebär minskad jordpackning. För perfekta vändtegar och god tillväxt.

John Deere sektionskontroll 8R-serien, are available in the of dealer OP maskiner ab.

John Deere sektionskontroll

Utnyttja precisionsteknologi: John Deere sektionskontroll minimerar automatiskt mistor och överlappningar under gång. Du får ett bättre resultat, arbetar fortare och sparar in på gödnings- och , växtskyddsmedel och utsäde. Denna ISOBUS-standardlösning finns tillgänglig för sprutor, så-/planteringsmaskiner och spridare.

John Deere gödselhantering

Gödselhantering 8R-serien, are available in the of dealer OP maskiner ab.

Gödsel är ett högkvalitativt men mycket heterogent gödningsmedel. Näringsvärden kan variera kraftigt, upp till en faktor på 25 – – i en och samma tank. Med John Deere gödningsdosering analyseras gödslets näringsvärde under arbetets gång, för att fastställa doseringsmängd.

En NIR-sensor på gödseltunnan mäter kväve, fosfor, kalium, ammoniak och torrsubstans mer än 4 000 gånger per sekund. Kopplad till en John Deere traktor, kan sensorn direkt bestämma hastighetsändringar för att höja eller sänka doseringsmängder baserat på angivna önskade värden för näringsmedel, och även skapa en tilldelningskarta. Du maximerar avkastningen och uppfyller gällande bestämmelser, samtidigt som du minskar kostnaden för mineralgödsel.

Gödselhantering 8R-serien, are available in the of dealer OP maskiner ab.

Platsspecifik tillämpning

 • Önskad mängd, kg/ha N, P, K, NH4
 • Begränsad flödeshastighet för en andra beståndsdel

Traktor/redskapsautomatik

 • Automatisk justering av körhastigheten med John Deere traktorer
 • Manuell justering av körhastigheten med traktorer, planteringsmaskiner och spridare från andra tillverkare

Dokumentation

 • Tilldelad mängd
 • Tilldelad mängd näringsmedel

Enkel åtkomst till insamlad data

 • Näringskartor är enkelt tillgängliga i Informationscentralen i MyJohnDeere.com

MyJohnDeere.com Informationscentral

MyJohnDeere.com 8R-serien, are available in the of dealer OP maskiner ab.

Du driver en komplex verksamhet. Att kunna vara uppkopplad mot pågående arbeten är en viktig del i att optimera verksamheten. Informationscentralen i vår webbportal MyJohnDeere.com underlättar ditt arbete. Via den är du uppkopplad till dina maskiner, dina förare och dina fält, från en enda central plats. Det möjliggör ett kontinuerligt informationsutbyte med din John Deere återförsäljare, maskinstation eller andra partners.

Informationscentral 8R-serien, are available in the of dealer OP maskiner ab.

Grunden är John Deere JDLink-telematik, som håller maskinerna och kontoret uppkopplade mot varandra. Genom att utnyttja den inbyggda, fjärrstyrda MTG-nätslussen på din 8R/8RT-serien traktor, undanröjer JDLink all osäkerhet vad gäller maskinövervakning och optimering, samtidigt som systemet hjälper till att maximera den aktiva körtiden.

JDLink 8R-serien, are available in the of dealer OP maskiner ab.

JDLink

Med JDLink Access ser du var dina maskiner befinner sig, vad de arbetar med, hur de presterar, och föraren kan också få direkt assistans med maskininställningar och körning genom fjärrstyrd monitoråtkomst. JDLink Connect innehåller ovanstående samt trådlös dataöverföring för ett enkelt datautbyte mellan din maskin och kontoret.

Enkel arbetsplanering 8R-serien, are available in the of dealer OP maskiner ab.

Enkel arbetsplanering

Eliminera pappersarbete och ändlösa telefonsamtal under arbetsplanering, utförande och rapportering. Med MyJobConnect kan du, via appen MyJobsManager, ge förarna nya och tydliga arbetsuppgifter medan de befinner sig ute på fältet. Din förare ser arbetsordern i realtid och kan utföra arbetet enligt anvisningarna på MyJobs appen på sin mobila enhet. När arbetet är slutfört har du omedelbart tillgång till alla data som behövs för snabb jobbrapportering och korrekt fakturering.

Intelligent navigering och maskinparkslogistik

Att rärr utrustning finns på rätt plats vid rätt tidpunkt är helt avgörande för maximering av maskinparkens effektivitet och logistik. MyJobConnect Premium gör min MyJobConnect Basic till en verklig logistiklösning för blandade maskinparker. Den ger en översikt över maskinparken och en exakt navigering baserat på en heltäckande fältdatabas, inklusive beräknad ankomsttid till en förutbestämd destination. Att till exempel ställa in navigeringen för ledarmaskinen gör att traktorn med spannmålsvagnen kan att ta snabbaste och säkraste vägen till fälten, vilket är mindre stressande för föraren.

Uppkoppling (Connectivity Inside)

Uppkoppling (Connectivity Inside) 8R-serien, are available in the of dealer OP maskiner ab.

Med vårt “Connectivity Inside” uppkopplingspaket levereras din 8R/8RT-traktor med många smarta lösningar som hjälper dig att öka lönsamheten, komforten och den aktiva körtiden, samtidigt som du minskr driftskostnaderna.

Lösningarna är:

 • AutoTrac automatisk styrning
 • Uppkopplad kundsupport
 • Tillgång till Informationscentralen på MyJohnDeere.com
 • Traktor/redskapsautomatik

Ovanstående, plus återförsäjarens FarmSight-paket, inklusive utbildning och support av teknologin, är vad uppkopplingspaketet erbjuder.

Kraft inte bara för lantbruk

Kraft inte bara för lantbruk 8R-serien, are available in the of dealer OP maskiner ab.

Det spelar ingen roll om det gäller anläggningsarbeten, vägbygge, skogsbruk snöjörning eller kommunalt underhållsarbete. John Deere 8R- och 8RT-serien är traktorer som med lätthet hanterar tunga lyft.

Hög kraftuttagseffekt 8R-serien, are available in the of dealer OP maskiner ab.

Hög kraftuttagseffekt

8R/8RT traktorernas höga kraftuttagseffekt gör dem till det idealiska valet för redskap inom skogsbruk, vägbygge och jordpackning.

Kraftfull trepunktslyft 8R-serien, are available in the of dealer OP maskiner ab.

Kraftfull trepunktslyft

Med en lyftkapacitet på upp till 12 124 kg är trepunktslyften lyfter du ännu större laster.

Otrolig dragkraft under besvärliga förhållanden 8R-serien, are available in the of dealer OP maskiner ab.

Otrolig dragkraft under besvärliga förhållanden

De breda banden på 8RT-bandtraktorer ger prov på styrka och dragkraft under besvärliga, förhållanden.

Funktioner: 8R-serien, are available in the of dealer OP maskiner ab.

Ladda ner  8R-serien specifikationer

Specifikationer: 8R-serien, are available in the of dealer OP maskiner ab.

8R/8RT-serien traktorer

Ladda ner broschyr: 8R-serien, are available in the of dealer OP maskiner ab.
8R-serien traktorer 8R-serien, are available in the of dealer OP maskiner ab.

8R-serien traktorer

Visa video
8400R – Den nya dragkraften 8R-serien, are available in the of dealer OP maskiner ab.

8400R – Den nya dragkraften

Visa video
7R/8R-serien: Total traktoreffektivitet 8R-serien, are available in the of dealer OP maskiner ab.

7R/8R - Total traktoreffektivitet

Visa video