close
Menu

Skogsmaskinsimulatorer

Du kan träna att köra både skotare och skördare genom att helt enkelt byta maskintyp på simulatordisplayen. Det är också möjligt att använda flera maskiner samtidigt i samma arbetsområde genom att ansluta flera simulatorer till samma övning. Utbildning med en komplett maskinkedja i samma arbetsområde ger en realistisk bild av avverkning.

Skördar- och skotarsimulator

Skördar- och skotarsimulatorn är utrustad med samma program och som en riktig John Deere skogsmaskin. Även paletterna och sätet är samma. Övning med skördar- och skotarsimulator lär dig hur du justerar inställningarna för både basmaskin och skördaraggregat och att använda mätsystemet för att få det bästa ur en riktig maskin i en riktig avverkning. 

Skördarsimulator, skotarsimulator

John Deere skördar- och skotarsimulatorer är effektiva verktyg för utbildning i arbetsmetodik och avverkning respektive lastning/lossning utan mät- och styrsystem.

Laptopsimulator

Skördar- och skotarsimulatorn finns i en bärbar version för bärbara datorer. Simulatorn har samma kontroller som E-serieskördarna och det följer också med en installationssats, strömförsörjning och transportlåda. Uppsättningen inkluderar inte en bärbar dator, utan vi rekommenderar att den köps lokalt för att säkerställa att knappsatsen och språk är korrekta.

Simulatorprogramvaran innehåller TimberSkills läromiljö, betygs- och terräng editor, och funktionen för förarfeedback. Den finns på flera språk. TimberMatic styrsystem ingår inte i laptopsimulatorn.

TimberSkills läromiljö
TimberSkills läromiljö innehåller verktyg för uppföljning av elevernas resultat och hantera simulator övningarna, inklusive komplett övningar, självutvärderingar och lärarfeedback.

Betyg
Betyget är ett utmärkt verktyg för att stödja studenternas framsteg i TimberSkills läromiljö. Betyget ger eleven feedback och prestationen graderas i en skala från 1 till 5 i jämförelse med Simulatorns referensprestationer.

PC simulator program
PC-simulatorn har samma funktioner som skördarnas TimberMatic H styrsystem. Med den kan du lära dig styrsystemets alla funktioner, så som kalibrering, planering och datahantering.   PC-simulator kan också användas för att simulera aptering.

John Deere Forestry undefined Kristianstad, Tomelilla, Klagstorp undefined OP maskiner ab.